Kommande events

På södra Öland, omgiven av unik, varierande och mycket vacker natur har vi vår underbara yoga-oas. Här anordnar vi retreats, rid- & yogaweekends, wellnesshelger och mycket mer.

Hit är du välkommen för att hitta ditt närvaro och lugn.
Och för att bli kärleksfullt omhändertagen.

Nedan finner du de retreats som är aktuella hos oss just nu. Vi ser fram emot att träffa dig.

Varmt välkommen!

Ridläger för barn & ungdomar

Sommar 2022

FULLBOKAT

Du kan redan nu anmäla intresse för nästa sommar

Yogaretreat med Ridning, 11-14 augusti.

Njut av lugnet på mysiga Kollberggården med yoga, filosofi och meditation, underbara hästar, unik natur, havet, utespa, god vegetarisk mat och härlig samvaro. Under denna retreat får alla som vill prova att rida islandshäst. 

Ridning & Ryttaryoga, 26-28 augusti

Unna dig härliga dagar med ridning & yoga mitt i Ölands vackra världsarv!

Njut av lugnet på mysiga Kollberggården, underbara hästar, unik natur, havet, utespa, god vegetarisk mat och härlig samvaro.

FULLBOKAD. Extra tillfälle 7-9 oktober!

Vipassana & Yoga, 1-4 september

Tystretreat, anpassad för både nybörjare och mer erfarna. Programmet är intensivt från morgon till kväll och omfattar sittande och gående meditationer varvade med yogapass och naturpromenader samt instruktioner, föredrag och frågestunder. 

Naturnärvaro och sensommarretreat

8-11 September

Den här retreaten vänder sig till dig som har en längtan efter att komma närmare dig själv och naturen, oavsett tidigare förkunskaper. Genom övningar, egen tid i stillhet och att möta varandra i cirkeln öppnar vi upp och bjuder in till att undersöka, stärka och läka relationen till oss själva och resten av naturen

Träna dig att må väl

(16)17-18 september

Träna dig i medveten uppmärksamhet och kroppskännedom genom mindfulness och mindfull-yoga. Få redskap för bättre vila, sömn och stresshantering med hjälp av ACT och KBT.

Mediyoga & Gongbad

Retreat 23-25 September

Ge din kropp och ditt sinne en stunds djup avslappning bortom tankar och känslor.  Upplev stillheten i mellanrummen mellan tankarna. En helg för dig som vill ladda batterierna och uppleva den öländska våren när den står i full blom. 

Ridning & Ryttaryoga, 7-9 oktober

Härliga dagar med islandshästar, ridning & yoga mitt i Ölands vackra världsarv!

Njut av lugnet på mysiga Kollberggården, underbara hästar, unik natur, havet, utespa, god vegetarisk mat och härlig samvaro. 

Vipassana & Yoga, 13-16 Oktober

Tystretreat, anpassad för både nybörjare och mer erfarna. Programmet är intensivt från morgon till kväll och omfattar sittande och gående meditationer varvade med yogapass och naturpromenader samt instruktioner, föredrag och frågestunder. 

Kontakt med livskraften – Workshops

Välkommen att utforska dans, sång, meditation och sagoberättande i trygg och välvillig gemenskap!

Vi bjuder in till ett utforskande av fyra metoder som sedan urminnes tider världen över använts för att stärka kontakten med livskraften, läka på olika nivåer och känna samhörighet och glädje. Vi tror att det är dags att återupptäcka dessa metoder!

Nästa tillfälle: Återkommer i höst

”- Helgen har gett en påminnelse om vad som är viktigt i livet. Kursen har verkligen handlat om vad det är och heter. Jag har fått tips och metoder att kunna använda hemma. Detta är ett skönt ställe med härliga energier, jag har redan bestämt mig för att komma tillbaka.”

Anmälan

Online anmälan eller kontaktuppgifter finns på de olika arrangemangens sidor. 

Hitta hit

Du tar dig enkelt till Kollberggården med direktbuss från Kalmar Central till busshållplats intill gården. Kommer du med bil parkerar du utan kostnad på vår parkering. 

Resegaranti

Vi har ställt resegaranti enligt Paketreselagen, genom VISITA. Detta ger dig större trygghet jämför med många andra svenska och utländska arrangörer av ridresor, yoga- och hälsoresor.