Kommande retreats

På södra Öland, omgiven av unik, varierande och mycket vacker natur har vi vår underbara yoga-oas. Här anordnar vi retreats, rid- & yogaweekends, wellnesshelger och mycket mer.

Hit är du välkommen för att hitta ditt närvaro och lugn.
Och för att bli kärleksfullt omhändertagen.

Nedan finner du de retreats som är aktuella hos oss just nu. Vi ser fram emot att träffa dig.

Varmt välkommen!

Kontakt med livskraften
Start söndag 28 november

Välkommen att utforska dans, sång, meditation och sagoberättande i trygg och välvillig gemenskap!

Vi bjuder in till ett utforskande av fyra metoder som sedan urminnes tider världen över använts för att stärka kontakten med livskraften, läka på olika nivåer och känna samhörighet och glädje. Vi tror att det är dags att återupptäcka dessa metoder!

”- Helgen har gett en påminnelse om vad som är viktigt i livet. Kursen har verkligen handlat om vad det är och heter. Jag har fått tips och metoder att kunna använda hemma. Detta är ett skönt ställe med härliga energier, jag har redan bestämt mig för att komma tillbaka.”

Anmälan

Kollberggårdens arrangemang görs via online anmälan under resp. arrangemang. 

Hitta hit

Du tar dig enkelt till Kollberggården med direktbuss från Kalmar Central till busshållplats intill gården. Kommer du med bil parkerar du utan kostnad på vår parkering. 

Resegaranti

Vi har ställt resegaranti enligt Paketreselagen, genom VISITA. Detta ger dig större trygghet jämför med många andra svenska och utländska arrangörer av ridresor, yoga- och hälsoresor.