Kommande events

På södra Öland, omgiven av unik, varierande och mycket vacker natur har vi vår underbara yoga-oas. Här anordnar vi retreats, rid- & yogaweekends, wellnesshelger och mycket mer.

Hit är du välkommen för att hitta ditt närvaro och lugn.
Och för att bli kärleksfullt omhändertagen.

Nedan finner du de retreats som är aktuella hos oss just nu. Vi ser fram emot att träffa dig.

Varmt välkommen!

Ridning & Ryttaryoga

Härliga dagar med islandshästar, ridning & yoga mitt i Ölands vackra världsarv!

Njut av lugnet på mysiga Kollberggården, underbara hästar, unik natur, havet, utespa, god vegetarisk mat och härlig samvaro.

DATUM KOMMER SNART FÖR  2023 

ELLER VARFÖR INTE BOKA EGNA DAGAR FÖR DIG OCH NÅGRA VÄNNER!? 

Vipassana & Yoga i Tystnad

Tystretreat, anpassad för både nybörjare och mer erfarna. Programmet är intensivt från morgon till kväll och omfattar sittande och gående meditationer varvade med yogapass och naturpromenader samt instruktioner, föredrag och frågestunder. 

Ridläger för barn & ungdomar

Sommar 2023

 

Vi tar emot bokningar inför sommaren 2023

Mediyoga & Gongbad

5-7 Maj 2023

Ge din kropp och ditt sinne en stunds djup avslappning bortom tankar och känslor.  Upplev stillheten i mellanrummen mellan tankarna. En helg för dig som vill ladda batterierna och uppleva den öländska våren när den står i full blom. 

Yogaretreat

med Malou & Ridning

Datum kommer för augusti 2023

Njut av lugnet på mysiga Kollberggården med yoga, filosofi och meditation, underbara hästar, unik natur, havet, utespa, god vegetarisk mat och härlig samvaro. Under denna retreat får alla som vill prova att rida islandshäst. 

”- Helgen har gett en påminnelse om vad som är viktigt i livet. Kursen har verkligen handlat om vad det är och heter. Jag har fått tips och metoder att kunna använda hemma. Detta är ett skönt ställe med härliga energier, jag har redan bestämt mig för att komma tillbaka.”

Anmälan

Online anmälan eller kontaktuppgifter finns på de olika arrangemangens sidor. 

Hitta hit

Du tar dig enkelt till Kollberggården med direktbuss från Kalmar Central till busshållplats intill gården. Kommer du med bil parkerar du utan kostnad på vår parkering. 

Resegaranti

Vi har ställt resegaranti enligt Paketreselagen, genom VISITA. Detta ger dig större trygghet jämför med många andra svenska och utländska arrangörer av ridresor, yoga- och hälsoresor.