Kommande events

På södra Öland, omgiven av unik, varierande och mycket vacker natur har vi vår underbara yoga-oas. Här anordnar vi retreats, rid- & yogaweekends, wellnesshelger och mycket mer.

Hit är du välkommen för att hitta ditt närvaro och lugn.
Och för att bli kärleksfullt omhändertagen.

Nedan finner du de retreats som är aktuella hos oss just nu. Vi ser fram emot att träffa dig.

Varmt välkommen!

Träna dig att må väl

(8)9-10 april

Träna dig i medveten uppmärksamhet och kroppskännedom genom mindfulness och mindfull-yoga. Få redskap för bättre vila, sömn och stresshantering med hjälp av ACT och KBT.

Kontakt med livskraften – Workshops

Välkommen att utforska dans, sång, meditation och sagoberättande i trygg och välvillig gemenskap!

Vi bjuder in till ett utforskande av fyra metoder som sedan urminnes tider världen över använts för att stärka kontakten med livskraften, läka på olika nivåer och känna samhörighet och glädje. Vi tror att det är dags att återupptäcka dessa metoder!

Yoga & Veg. matlagning, 12-15 maj

Vi träffas på Kollberggården på vackra Öland för att utöva yoga, inspireras i vegetarisk matlagning och njuta. Här kan du i en fantastisk miljö i lugn och ro ladda batterierna. Vi har ett gediget program och du väljer precis vad du vill delta i. Det blir mycket praktiskt men även lite filosofiskt. 

Vipassana & Yoga, 26-29 maj

Tystretreat, anpassad för både nybörjare och mer erfarna. Programmet är intensivt från morgon till kväll och omfattar sittande och gående meditationer varvade med yogapass och naturpromenader samt instruktioner, föredrag och frågestunder. 

Yoga & Tränings Weekend 
med My Martens, 3-5 juni 2022

Låt träning, yoga, och öländska naturen stärka dig och ge dig en skön paus från vardagen. I lugnet på en lantlig Kursgård bara för vår lilla grupp. Med hästar att gosa med, bara titta på eller rida om det lockar!

Du kommer att bli väl omhändertagen och coachad av My Martens och Malin Kollberg.

Yoga Retreat – Avslappning och rörelse  9-12 juni

Retreaten för dig som längtar efter att ses och yoga tillsammans i en inspirerande och avkopplande miljö som bara soliga Öland och Kollberggården kan erbjuda!

Under helgen bjuds du på både dynamisk, lätt-tillgänglig Hatha yoga och mer stillsamma former av yoga som Yin yoga och Restorative samt Yoga Nidra. 

Ridning & Ryttaryoga, 26-28 augusti.

Unna dig härliga dagar med ridning & yoga mitt i Ölands vackra världsarv!

Njut av lugnet på mysiga Kollberggården, underbara hästar, unik natur, havet, utespa, god vegetarisk mat och härlig samvaro.

Yogaretreat med Ridning, 11-14 augusti.

Njut av lugnet på mysiga Kollberggården med yoga, filosofi och meditation, underbara hästar, unik natur, havet, utespa, god vegetarisk mat och härlig samvaro. Under denna retreat får alla som vill prova att rida islandshäst. 

Ridläger för barn & ungdomar

Sommar 2022

13-16 juni 6 platser kvar!

20-23 juni Fullbokat

27-30 juni Fullbokat

7-10 augusti Fullbokat

Träna dig att må väl

(16)17-18 september

Träna dig i medveten uppmärksamhet och kroppskännedom genom mindfulness och mindfull-yoga. Få redskap för bättre vila, sömn och stresshantering med hjälp av ACT och KBT.

”- Helgen har gett en påminnelse om vad som är viktigt i livet. Kursen har verkligen handlat om vad det är och heter. Jag har fått tips och metoder att kunna använda hemma. Detta är ett skönt ställe med härliga energier, jag har redan bestämt mig för att komma tillbaka.”

Anmälan

Kollberggårdens arrangemang görs via online anmälan under resp. arrangemang. 

Hitta hit

Du tar dig enkelt till Kollberggården med direktbuss från Kalmar Central till busshållplats intill gården. Kommer du med bil parkerar du utan kostnad på vår parkering. 

Resegaranti

Vi har ställt resegaranti enligt Paketreselagen, genom VISITA. Detta ger dig större trygghet jämför med många andra svenska och utländska arrangörer av ridresor, yoga- och hälsoresor.