Kommande events

På södra Öland, omgiven av unik, varierande och mycket vacker natur har vi vår underbara yoga-oas. Här anordnar vi retreats, rid- & yogaweekends, wellnesshelger och mycket mer.

Hit är du välkommen för att hitta ditt närvaro och lugn.
Och för att bli kärleksfullt omhändertagen.

Nedan finner du de retreats som är aktuella hos oss just nu. Vi ser fram emot att träffa dig.

Varmt välkommen!

VIPASSANA & MINDFUL YOGA

Våren 2024: 25-28 April

Hösten 2024:  3-6 Oktober

Med Staffan Hammers & Malin Kollberg 

Retreaten är anpassad för både nybörjare och mer erfarna. Programmet är intensivt från morgon till kväll och omfattar sittande och gående meditationer varvade med yogapass och naturpromenader samt instruktioner, föredrag och frågestunder.

Tyst Retreat 5-7 April 2024

Med Wiktoria, Fia & Joakim

Vi stannar upp, låter tystnaden tala och öppnar upp våra sinnen för reflektion. 

I gemensam tystnad med lärarledda yogaklasser, gongbad och meditationer låter vi dig fokusera inåt och öppna dina sinnen i en helhetsupplevelse med god mat och vacker natur. 

Ridning & Yoga

Islandshästar, ridning & yoga mitt i Ölands vackra världsarv! Med ridlektioner, ridturer och yoga. Erfarna och omtyckta lärare. 

Du får njuta av lugnet på mysiga Kollberggården, underbara hästar, unik natur, havet, utespa, god vegetarisk mat och härlig samvaro.

10-12 Maj

6-8 Juni

11-13 Oktober

Prel. även 23-25 augusti & 6-8 September

KAN ÄVEN BOKAS PRIVAT FÖR DIG OCH NÅGRA VÄNNER

Ridläger sommar 2024

För ridkunniga barn / ungdomar ca 11-16 år

17-20 Juni  FULLBOKAD 

23-26 Juni  FULLBOKAD

12-15 Augusti 

Yogaretreat med Malou 

8-11 Augusti 2024

Njut av lugnet på mysiga Kollberggården med yoga, filosofi och meditation, i en miljö med islandshästar och möjlighet för ridning, unik natur, havet, utespa, god vegetarisk mat och härlig samvaro. 

Yoga Retreat auf Öland in Schweden

10. bis 15. September 2024

In diesen 5 Tagen auf Öland bekommen wir einen Einblick in die Yogaphilosophie und wie diese, obwohl mehrere tausend Jahre alt, auch heute noch eine Relevanz für uns hat und uns Wege aufzeigen kann, ein glücklicheres und zufriedeneres Leben zu führen. Wir schauen uns die Hindernisse auf diesem Weg an und wie wir diese überwinden können.

”- Helgen har gett en påminnelse om vad som är viktigt i livet. Kursen har verkligen handlat om vad det är och heter. Jag har fått tips och metoder att kunna använda hemma. Detta är ett skönt ställe med härliga energier, jag har redan bestämt mig för att komma tillbaka.”  // Anna 

Anmälan

Online anmälan eller kontaktuppgifter finns på de olika arrangemangens sidor. 

Hitta hit

Du tar dig enkelt till Kollberggården med direktbuss från Kalmar Central till busshållplats intill gården. Kommer du med bil parkerar du utan kostnad på vår parkering. 

Resegaranti

Vi har ställt resegaranti enligt Paketreselagen, genom VISITA. Detta ger dig större trygghet jämför med många andra svenska och utländska arrangörer av ridresor, yoga- och hälsoresor.