Väkommen på yoga

Yoga är hälsa för kropp och själ, och ett otroligt bra komplement till andra träningsformer. Det ger dig starkare och smidigare kropp samt att du mår bättre både kroppsligt och själsligt.

Yoga lär dig också bra andningsteknik och hur du uppnår ett tillstånd där du får mer energi. Du kommer bli spänstigare, se mer positivt på livet och få ett mer fridfullt sinnelag.

 Yoga är en livsfilosofi, inte en religion. Kunskapen om yoga är mångtusenårig men har utvecklats mycket genom åren och utvecklas än idag. Yoga betyder union och syftar på att förena kroppen och själen. Det handlar om att bli hel och om att vara i nuet. I dag finns flera hundra olika yogaformer. Det är bara att prova sig fram till det som passar just Dig.

Du har väl inte missat att du kan använda friskvårdsbidraget till ännu fler typer av motions- och friskvårdsaktiviteter! Bl a för både ridning och yoga. 

Dynamisk yoga (Viryayoga) & Mindfulness.

Onsdagar 18.30-20.00
Klassen behöver förbokas & avbokas

Kursavgift / 9 ggr 1125 kr.
Garanterad plats.

Drop-in, i mån av plats 175 kr / gång.
Klippkort 10-klipp 1500 kr. Giltig 12 månader.

Sköna långsamma flöden och asanas med andningsövningar och avslappning. Med fokus på funktionell rörlighet; styrka och rörlighet i skonsam kombination samt närvaro / Mindfulness-övningar. Denna yoga främjar framförallt din inre styrka, stabilitet och rörlighet, samt hållning, balans och närvaro.

Kontakt: info@kollberggarden.se

Yoga Grace

Tisdagar 9.30-11.00
Klassen behöver förbokas & avbokas.

Kursavgift / 9 ggr 1125 kr.
Garanterad plats.

Drop-in 175 kr / gång.
Klippkort 10-klipp 1500 kr. Giltig 12 månader.

Enkel, mjuk flödande yoga med individuella anpassningar. Vi kan använda stol och vägg som stöd. Med andningsövningar och avslappning. Fokus på närvaro/mindfulness, stabilitet, god hållning och balans. 

Kontakt: info@kollberggarden.se

Kursavgift betalas till
Bankgiro 5639-6823, eller
Swish 123 668 99 62.
Skriv namn och dag.

Reducerat pris till studenter m fl.
Hör med Malin.