Väkommen på yoga

Yoga är hälsa för kropp och själ, och ett otroligt bra komplement till andra träningsformer. Det ger dig starkare och smidigare kropp samt att du mår bättre både kroppsligt och själsligt.

Yoga lär dig också bra andningsteknik och hur du uppnår ett tillstånd där du får mer energi. Du kommer bli spänstigare, se mer positivt på livet och få ett mer fridfullt sinnelag.

 Yoga är en livsfilosofi, inte en religion. Kunskapen om yoga är mångtusenårig men har utvecklats mycket genom åren och utvecklas än idag. Yoga betyder union och syftar på att förena kroppen och själen. Det handlar om att bli hel och om att vara i nuet. I dag finns flera hundra olika yogaformer. Det är bara att prova sig fram till det som passar just Dig.

Du har väl inte missat att du kan använda friskvårdsbidraget till ännu fler typer av motions- och friskvårdsaktiviteter! Bl a för både ridning och yoga. 

Mjuk Dynamisk yoga & Mindfulness.

Onsdagar 18.30-20.00

Kursavgift /10 ggr 1400 kr.
Garanterad plats.

Drop-in i mån av plats. Med Klippkort, 5-klipp 800 kr. Giltig 12 månader.

Drop-in utan klippkort 180 kr. 

 

Sköna långsamma flöden och asanas med andningsövningar och avslappning. Med fokus på funktionell rörlighet; styrka och rörlighet i skonsam kombination samt närvaro / Mindfulness-övningar. Denna yoga främjar framförallt din inre styrka, stabilitet och rörlighet, samt hållning, balans och närvaro.

Kontakt: info@kollberggarden.se

Yoga Grace

Tisdagar 9.30-11.00

Kursavgift /10 ggr 1400 kr.
Garanterad plats.

Drop-in i mån av plats. Med Klippkort, 5-klipp 800 kr. Giltig 12 månader.

Drop-in utan klippkort 180 kr. 

Enkel, mjuk flödande yoga med individuella anpassningar. Vi kan använda stol och vägg som stöd. Med andningsövningar och avslappning. Fokus på närvaro/mindfulness, stabilitet, god hållning och balans. 

Kontakt: info@kollberggarden.se

Kursavgift betalas till
Bankgiro 5639-6823, eller
Swish 123 668 99 62.
Skriv namn och dag.

Reducerat pris till studenter m fl.
Hör med Malin.