YOGA & TRÄNING

Datum för våren 2024 kommer

Med My Martens & Malin Kollberg

Inspireras av roliga och svettiga träningspass med My Martens i skön kombination med Malins mjuka yoga.

Njut av lugnet på Kollberggården, lantlig miljö med hästar, mysigt boende, utespa under himlen, vegetarisk mat och härlig samvaro!

 

Låt träning, yoga, och öländska naturen stärka dig och ge dig en skön paus från vardagen. I lugnet på en lantlig Kursgård bara för vår lilla grupp. Med hästar att gosa med, bara titta på eller rida om det lockar! Du kommer att bli väl omhändertagen och coachad av My Martens och Malin Kollberg.


Helgen passar dig som tycker om att träna, prova på nya saker och umgås med likasinnade. Träningen passar alla åldrar, både män och kvinnor. Tränad eller otränad. Du behöver inte ha några förkunskaper, utan kom som du är. Vi anpassar yogan och träningen utifrån dig personligen. Är du redan erfaren och vill ta din träning till nästa nivå hjälper vi dig självklart med det.

My Martens är en hälsoinspiratör som omvandlade sin hobby till professionellt yrke efter att hon själv varit utbränd. Genom åren har My hjälpt hundratals kvinnor att nå sina mål genom coachning både online och fysiskt via hennes plattform, Strong Mamas”. Hon brinner för att inspirera andra till ett starkare, friskare och mer hälsosamt liv.

My är utbildad personlig tränare och kostrådgivare. Och har jobbat med träningsresor och bootcamp sedan 2014.
Det krävs inga förkunskaper för att kunna vara med och träna tillsammans med My. Hon anpassar träningen utifrån din egen förmåga.

Malin Kollberg driver Kollberggården, ett center för Wellbeing. Hon är fyrbarnsmor och i grunden miljöengagerad civilingenjör som när hon blev mamma sadlade om till ridinstruktör och hästtränare, och senare även yogalärare samt mindfulnessinstruktör. Malin älskar att dela sin passion för yoga och ridning samt att bjuda på god, näringsrik vegetarisk mat.

Denna helg varvar vi träning ute med skön yoga i vår vilsamma yogastudio. Helgen innehåller Utomhusträning, Yoga, Powerwalk till stranden med ridning för de som vill. Utespa med Jacuzzi och vedeldad bastu, God mat, Övernattning, Goddie Bag.

Lördag – Söndag ingår

3 träningspass 

3 yogaklasser

Kombinerad Powerwalk & Ridtur

Alla måltider

Vi kommer vara en mindre grupp. Boka din plats direkt!

PRISER Lördag – Söndag 2995 kr för allt från lördags frukost till söndags lunch. 

Kom redan fredag, och checka in när du vill under dagen. Träning och yoga på eftermiddagen och middag på kvällen. + 1595 kr 

Du bor i dubbelrum eller i flerbädds-stuga/lägenhet.
Vi har några enkelrum mot tillägg. 

Enkelrum (Fördelas i mån av tillgång.)

Enkelrumstillägg:
Rum i huvudbyggnaden
Litet enkelrum, med delat badrum: +200 kr/natt
Eget Rum med wc/dusch på rummet: +400 kr/natt kr
Rum på Ölandsgård i Radbyn, ca 5 minuters promenad bort förbi hästhagarna. 
Eget Rum med delat badrum (3-5 personer som delar badrum.) +200 kr/natt

Meddela eventuella intoleranser/allergier vid bokning.

Ta med kläder för alla väder. Oftast skiner dock solen på Öland!

Res klimatsmart! Med Buss 105 tar du dig från Kalmar tågstation, eller från Silverlinjen (direktbuss Stockholm-Öland), till hållplats ”Kleva” alldeles intill gården.

Fruktfat, kaffe & te finns för självservering när helst du blir sugen.

BETALNING

Din betalning är uppdelad i två delar – bokningsavgift och slutfaktura.

När du fått din plats bekräftad kommer din första faktura. Om du inte fått din faktura inom en vecka, kolla din skräppost, och/eller skriv till oss. 

Slutfakturan har förfallodatum några veckor innan helgen. Om det vid bokning är mindre än en månad kvar till retreatet när du får din faktura ska den vara betald enligt uppgift på fakturan.  

Friskvårdsbidrag. Kursavgiften kan finansieras med friskvårdsbidrag. 

Återbetalning/Avbokning
Om du behöver avboka återbetalar vi vid insänt läkarintyg för att du själv är sjuk. Vid eventuell återbetalning återbetalas inbetald summa med avdrag för bokningsavgiften. Om Vi måste ställa in betalar vi självklart tillbaka hela beloppet.

Vi har tecknat reseförsäkring via kammarkollegiet så du ska känna dig säker när du bokar hos oss.

Skriv till Malin för att boka din plats:  malin@kollberggarden.se

Ange adress, telefonnummer, ev. intolerans.

 

Hjärtligt välkommen hälsar My Martens & Malin Kollberg!