YOGA & TRÄNING

Datum kommer för 2023

med My Martens, Malin Kollberg & Islandshästar

Inspireras av roliga och svettiga träningspass med My Martens i skön kombination med Malins yoga. & 

Njut av lugnet på Kollberggården, mysigt boende, utespa under himlen, vegetarisk mat och härlig samvaro!

 

Låt träning, yoga, och öländska naturen stärka dig och ge dig en skön paus från vardagen. I lugnet på en lantlig Kursgård bara för vår lilla grupp. Med hästar att gosa med, bara titta på eller rida om det lockar! Du kommer att bli väl omhändertagen och coachad av My Martens och Malin Kollberg.


Helgen passar dig som tycker om att träna, prova på nya saker och umgås med likasinnade. Träningen passar alla åldrar, både män och kvinnor. Tränad eller otränad. Du behöver inte ha några förkunskaper, utan kom som du är. Vi anpassar yogan och träningen utifrån dig personligen. Är du redan erfaren och vill ta din träning till nästa nivå hjälper vi dig självklart med det.

My Martens är känd från TV3 och som en av Sveriges största livstilsbloggare. Hon är en hälsoinspiratör som omvandlade sin hobby till professionellt yrke, efter övervikt och utmattningsdepression, och brinner för att inspirera andra till ett starkare, friskare och mer hälsosamt liv. Du hittar henne som krönikör i olika hälsomagasin och hon är även utbildad personlig tränare, coach och har jobbat med träningsresor och bootcamp sedan 2014.

My tar dig ut på träning, individuellt anpassad utifrån dina erfarenheter.

Malin Kollberg driver Kollberggården, ett center för Wellbeing. Hon är fyrbarnsmor och i grunden miljöengagerad civilingenjör som när hon blev mamma sadlade om till ridinstruktör, och senare även yogalärare samt mindfulnessinstruktör. Malin älskar att dela sin passion för yoga och ridning samt att bjuda på god, näringsrik vegetarisk mat.

Denna helg varvar  vi träning ute med skön yoga i vår vilsamma yogastudio. Helgen innehåller Utomhusträning, Yoga, Powerwalk till stranden med möjlighet att få rida, Utespa med Jacuzzi och vedeldad bastu, God mat, Övernattning, Goddie Bag.

Kosten är hälsosam, mättande och vegetarisk. Du bor i dubbelrum eller i flerbädds-stuga/lägenhet.
Vi har enstaka enkelrum mot tillägg. 

Enkelrumstillägg 600 kr. (Enkelrum fördelas i mån av tillgång.)

Meddela eventuella intoleranser/allergier vid bokning.

Ta med kläder för alla väder. Oftast skiner dock solen på Öland!

PRIS 5295 kr för allt från fredags eftermiddag-söndag lunch. 
Vi kommer vara en mindre grupp. Boka din plats direkt!

Res klimatsmart! Med Buss 105 tar du dig från Kalmar tågstation, eller från Silverlinjen (direktbuss Stockholm-Öland), till hållplats ”Kleva” alldeles intill gården.

PREL. PROGRAM

Incheckning från 16.00

Kom igång – Träning med My

Yoga – Sträck ut & Landa i lugnet

Kvällsmat 

Avslappning & Guidad vila för den som önskar 

LÖRDAG

Yoga – Rörlighetsträning & Kortare Mindfulnessmeditation

Frukost 

Paus 

Träningspass ute

Lunch

Ridning -Alla som vill får prova på / Powerwalk

Träningspass ute
Yoga – stretcha ut & återhämtning
Middag

Njut av utespa & vedeldad bastu!

SÖNDAG 

Uppmjukande morgonyoga

Frukost

Inspirationsföreläsning

Träningspass ute

Lunch

Utcheckning i lugn och ro, när du vill under eftermiddagen. 

Fruktfat, kaffe & te finns för självservering när helst du blir sugen.

BETALNING

Din betalning är uppdelad i två delar – bokningsavgift och slutfaktura.

När du fått din plats bekräftad kommer din första faktura, vanligen inom en vecka. Om du inte fått fakturan inom 14 dagar vänligen kolla din skräppost, och skriv till oss.

Slutfakturan har förfallodatum 4 veckor innan retreatet/kursen. Om det vid bokning är mindre än en månad kvar till retreatet när du får din faktura ska den vara betald enligt uppgift på fakturan.  

Friskvårdsbidrag. Kursavgiften kan finansieras med friskvårdsbidrag. 

Med anledning av Corona
Vi på Kollberggården följer riktlinjer från Svenska myndigheter. Dessutom ger vi dig en trygghet i möjligheten att boka om inom 12 månader om du pga Cov. inte kan nyttja din bokade plats. Du kan alternativt överlåta din plats till någon annan; bara det meddelas till oss.

Återbetalning/Avbokning
Om VI ställer in betalar vi självklart tillbaka hela beloppet. Om DU ej kan komma pga. något gällande Covid 19 (inställda flyg, sjukdom ex) kan du välja att komma en annan helg till oss inom 12 månader.  Vi återbetalar endast vid insänt läkarintyg för att du själv är sjuk. Vid eventuell återbetalning återbetalas inbetald summa med avdrag för bokningsavgiften.

Vi har självklart reseförsäkring via kammarkollegiet så du ska känna dig säker när du bokar hos oss.

Hjärtligt välkommen hälsar My Martens & Malin Kollberg!