Yoga och Vegetarisk matlagning 

Yoga och vegetarisk matlagning på Öland 12-15 maj 2022

Flowyoga, Restorativeyoga, Viryayoga, Yinyoga, Meditation och vegetarisk matlagning.

Vi träffas på Kollberggården på vackra Öland för att utöva yoga, inspireras i vegetarisk matlagning och njuta. Här kan du i en fantastisk miljö i lugn och ro ladda batterierna. Vi har ett gediget program och du väljer precis vad du vill delta i. Det blir mycket praktiskt men även lite filosofiskt. Kollberggården ligger utanför Mörbylånga ett stenkast från havet. Här finns islandshästar att hyra och du kan ta en härlig promenad över strandängarna.

Pris: 6750kr för hela helgen.

I priset ingår: Vegetariska måltider, del i dubbelrum inkl. sänglinne. Användningen av badtunna och bastu. Frukt och te. Medtag egen badrock och handduk. (För enkelrum tillkommer 400kr/dygn.) Ridning och hyra av cykel bokas och betalas separat, Se Kolberggårdens hemsida senast 1 mån före retreaten. Du tar dig till och från Kollberggården själv.

Du anmäler dig på yoga@valayayoga.se. I samband med detta ska en bokningsavgift på 1500 kr betalas och därmed är din plats säkrad. Bokningsavgiften räknas av vid slutbetalning. Den ska vara gjord senast fyra veckor innan retreatens start (14/4). Anmälan är bindande men du kan överlåta din plats till en vän om du inte kan delta. Vid sjukdom, mot uppvisande av läkarintyg, får du tillbaka allt utom bokningsavgiften ända fram till retreatens start. Om arrangören tvingas ställa in gäller full återbetalning.

Välkommen att unna dig en helg med välbefinnande!

Pärlan, Anna och Lisa

www.valayayoga.se