Yoga på Kollberggården

Till oss är du välkommen för att hitta ditt närvaro och lugn.
Och för att bli kärleksfullt omhändertagen.

Yoga gör dig smidigare, starkare och gladare.

Förbättrar din kroppsmedvetenhet, närvaro och är kraftfullt stressreducerande

Yoga Grace med Malin,

Tisdagar 9.30-11.00

Sköna långsamma flöden samt vilsamma positioner med andningsövningar och avslappning. Med fokus på funktionell rörlighet; styrka och rörlighet i skonsam kombination samt närvaro / Mindfulness-övningar. Denna yoga främjar framförallt din inre styrka, stabilitet och rörlighet, samt hållning, balans och närvaro. I Grace ges anpassningar för den som behöver. Stol kan användas som stöd. 

Malin har praktiserat yoga i över 20 år, har närmare 500 timmars yogalärarutbildning, med grunden i Hatha yoga och Virya Yoga och många års erfarenhet av att leda yoga samt att undervisa i mindfulness, yoga och ridning. Malin är även ridlärare och mindfulnessinstruktör.  

Boka till malin@kollberggarden.se

Yoga med Selina Nilo, Tisdagar

Berika ditt liv och din hälsa under ledning av Selina Nilo.

Selina är internationellt cetrifierad kundaliniyoga- och meditationsledare, fysioterapeut och osteopat.

17.15-18.30 Grundkurs

18.50-20.20 Fortsättningskurs

ANMÄLAN/FRÅGOR: 0707-999 460

e-post: selina.nilo@gmail.com

MediYoga 

med Susanne Mörfelt  

Genom mjuka enkla rörelser, djupavslappning och meditation sätter MediYoga (Medicinsk yoga) igång kroppens självläkande system. Den medvetna andningen går som en röd tråd genom hela yogapasset, och du kan anpassa övningarna efter din förmåga just för stunden.  De flesta övningarna går att göra både på yogamatta och på stol. Övningarna är långsamma och inkännande, utan krav eller prestation.
 
Susanne Mörfelt är utbildad 
* medicinsk yoga instruktör och yoga lärare
* Mindfulness instruktör 
* Wabing instruktör 
* Breathwalk instruktör 

Boka med sms till Susanne Mörfelt 072 303 20 60

”- Helgen har gett en påminnelse om vad som är viktigt i livet. Kursen har verkligen handlat om vad det är och heter. Jag har fått tips och metoder att kunna använda hemma. Detta är ett skönt ställe med härliga energier, jag har redan bestämt mig för att komma tillbaka.”

Anmälan

Online anmälan eller kontaktuppgifter finns på de olika arrangemangens sidor. 

Hitta hit

Du tar dig enkelt till Kollberggården med direktbuss från Kalmar Central till busshållplats intill gården. Kommer du med bil parkerar du utan kostnad på vår parkering. 

Resegaranti

Vi har ställt resegaranti enligt Paketreselagen, genom VISITA. Detta ger dig större trygghet jämför med många andra svenska och utländska arrangörer av ridresor, yoga- och hälsoresor.